A Landscape Designed to be Viewed, Not Experienced

Date
2005-01-01
Authors
Hohmann, Heidi
Hohmann, Heidi
Major Professor
Advisor
Committee Member
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Altmetrics
Authors
Research Projects
Organizational Units
Landscape Architecture
Organizational Unit
Journal Issue
Series
Department
Landscape Architecture
Abstract

Everyone is Impressed when This Old House transforms a tired bungalow into an elegant new residence, and that's the way oslund.and.assoc. has reinvented the competent Modernism of the General Mills Corporate Headquarters. With fine materials and design elan, the new addition updates and improves the sit's old vocabulary of rolling green lawns, minimalist buildings, scattered abstract sculptures, and amoeba-shaped ponds, making Modernism relevant again for a whole new era of corporate citizens.

Comments

This article is from Landscape Architecture, January 2005, 95(1); 109. Posted with permission.

Description
Keywords
Citation
DOI
Source
Collections